Nouria Entertainment sau ce nu te omoara te face mai puternic

29 02 2016

Acum vreo doi ani si jumatate, am ridicat o firma de la zero si cand zic zero vreau sa spun de la spalatul pe jos cu mopul, pana la cumparat si carat mobila, pana la munca de secretariat, facut facturi, facut cafele, realizat materiale promotionale, participari la targ de profil, munca de PR si cate si mai cate. N-am apucat sa ma bucur de munca mea. Practic, a fost ca si cand n-ar fi existat.

In urma cu doar un an, eram indepartata brutal si ilegal (sau doar aparent legal) dintr-un alt loc in care mi-am pus la bataie tot talentul, toata daruirea, toata seriozitatea de care sunt capabila. Practic, a fost ca si cand n-ar fi existat.

Dupa astfel de experiente trebuie sa fii prost sa nu pricepi ca nimeni nu merita sa te pui cu totul in slujba sa. Varianta cu „eu ma fac ca muncesc si tu te faci ca ma platesti” este cea mai potrivita si te scuteste de suferinte inutile mai tarziu. Dar ce te faci cand nu poti sa functionezi pe principiul asta? Ce te faci cand esti perfectionist si profesionist si oriunde ai lucra nu poti sa faci rabat de la calitate? Ce se intampla cu sufletul tau atunci cand iti este calcat in picioare si ajungi sa ti se reproseze ca „te identifici cu locul de munca”?

Iti spun eu ce: plangi, suferi, te intrebi cu ce ai gresit si esti socat. Cu cat tine mai mult starea asta, cu atat iti este mai greu sa iesi din ea. Nu mai ai chef sa faci nimic, nu mai ai incredere in nimeni si ai senzatia ca totul se termina aici. Sunt reactii firesti in astfel de situatii, umane, si trebuie sa le consumi ca sa mergi mai departe.

Asta am facut eu in momentul in care am inteles ca nimeni nu va mai primi acceptul meu sa ma foloseasca. Am mers mai departe. M-am bazat pe mine, pe ce stiu eu sa fac, pe calitatile profesionale si umane de care dispun si am nascut, paradoxal, din cenusa sufletului ceea ce se cheama Nouria Entertainment. Impreuna cu echipa mea formata din oameni inimosi si seriosi am inceput sa realizez spectacole pentru copii. Stiu ca sunt unii care vor comenta ca e plina piata. Stiu si eu ca sunt multe trupe de teatru pentru copii, dar mai stiu si ce pot eu, ce experienta am in spate, ce studii de specialitate am facut (pedagogie) si cum am invatat sa ma raportez la publicul meu. Productiile noastre vor fi facute profesionist din toate punctele de vedere (scenariu, regie, interpretare, costume, sunet, recuzita, prezentare grafica). Lucrez doar cu cei mai buni in domeniile lor si nu las nimic la voia intamplarii. Nu vreau sa-mi pacalesc publicul pentru ca il respect prea mult si stiu ca fiecare parinte isi doreste ce e mai bun si mai frumos pentru copilul sau.

Suntem pregatiti sa ne intalnim cei mai mici spectatori si sa le prezentam o lume a povestilor asa cum nu au mai vazut, din care sa faca parte chiar ei.

Pentru detalii legate de spectacolele noastre si datele de contact, va invit sa intrati pe pagina noastra de Facebook: Nouria Entertainment

Venim cu drag la copii in gradinite, in scoli, dar si in salile de spectacole din Bucuresti si din tara ori la petrecerile pentru copii organizate de firme. Iar cand ne vom dezvolta, vom merge sa aducem putina bucurie cu arta noastra si copiilor mai putin norocosi din orfelinate ori spitale.

Nouria Entertainment este dovada vie a faptului ca ce nu te omoara te face mai puternic. 🙂 Iar cu voi alaturi sunt de neinvins! 🙂

Multumesc!

Nouria Entertainment

Nouria Entertainment

 

Anunțuri

Acțiuni

Information

3 responses

2 03 2016
pastiladecianura

Superba initiativa. Mult succes in actiunile dumneavoastra generoase si atit de necesare intr-o societate ca cea de azi…. Sunteti ca o Rara avis in acest sumbru peisaj….

2 03 2016
Iris

Aceasta este tara unde cei onesti si bine pregatiti nu sunt respectati asa cum se cuvine asa ca acest drum ce ai ales v a fi cel just ,al calitatii,bunului simt si onestitatii ! Bafta multa si razele soarelui de primavara sa-ti incalzeasca si lumineze sufletul tau frumos ! Bravo Nouria,succes !

22 03 2016
Valeria

Cât de mult seamănă povestea ta cu ce mi se întâmplă mie…am pornit în urma cu câteva luni împreună cu soțul meu o „afacere”de familie…adică eu prestam srviciul iar el era” obligat „să mă ducă-aducă de acolo,30minute de mers cu mașina….de două ori pe zi.Azi am aflat cât de slăbi și neputincioși pot fi bărbații,iar promisiunile lor cad atunci când buna lor mamă ,sub aripa lor protectoare,le plînge efortul la care sunt supuși ei..sărmanii…dar biata femeie care alerga în toate părțile nimeni nu o plânge! ..doar ea în secunda ei de liniște cu lacrimi și dorință de a-si îndeplinii visul,chiar dacă trebuie să dărâme munți de răutăți ,invidii și nedreptăți,se ridica și cu zâmbet larg își spune ei și tuturor” îți arat ca pot”!Nu se lasa învinsă de lașitatea bărbatului de lângă,caruia greul i se pare ceva de netrecut,nu își plânge de milă,ci se ridica și merge mai departe…căci are doi copii,și patru brațe care o cuprind și îi spun ca o iubesc…de acolo-si ia energia și puterea de a se ridica și a spune „ce nu te doboară te întărește”… și mai e ceva ce-i mai da putere,când vede,în cazul meseriei mele ca primește mulțumiri ca i-a tratat bine,și zâmbete de fericire…asta e plata dăruirii pe care ai pus-o!…Îți doresc să ai putere să-ți duci visul pe cele mai înalte culmi!…Dar am și un regret,cred ca și în cazul tău,ca nu mai petrec așa mult timp cu copii mei…dar spre bucuria mea sunt atât de înțelepți chiar dacă sunt mici! Multe succese-ti doresc și Dumnezeu să ne întărească pe drumurile pe care am pornit…iar și atunci când alții vor să ne doboare să ne ridicăm și mai puternice să fim,iar în gând să spunem ,ce nu ne doboară ne întărește! Doamne ajuta aceste începuturi frumoase de drumuri și da putere arunci când ele slăbesc .Odihnă plăcută,după o zi plină de fericire profesională și nu numai!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: