M-am eliberat!

15 02 2016

Intotdeauna am avut o simpatie aparte pentru cititorii blogului meu. Stiu ca sunt oameni interesati si de modul in care gandeste un om, nu doar de aspectele exterioare (cum se imbraca, distreaza, machiaza cutareasca). Tocmai de aceea, de cate ori am scris, m-am referit indeosebi la situatiile de viata, la trairile, gandurile, fericirile si tristetile pe care le-am avut si n-am adus in discutie frivolitati. N-am avut, insa, niciodata puterea sa merg pana la capat cu povestile mele. Mi-era teama, aveam o strangere de inima ca nu voi fi inteleasa corect, ca voi fi comentata, ca oamenii isi vor da cu parerea fara sa stie, cu adevarat, cum sunt, si-atunci evitam raspunsurile la intrebarile prea directe legate de numele meu, de originea mea, de activitatea mea, de copiii mei sau de divortul prin care am trecut.

Acum m-am eliberat de frici. Am o viata noua, libera si nu-i sunt datoare nimanui cu nicio explicatie legata de alegerile mele, de stilul meu de viata, de trecut, prezent sau viitor.

Si uite asa, la propunerea larevista.ro si a jurnalistei Alina Grozea am dat curs invitatiei de a vorbi despre mine fara ascunzisuri, fara ipocrizie, cu inima deschisa si foarte asumat.

Va invit si pe voi, cititorii blogului, vechi si noi, sa ma descoperiti asa cum sunt: cu bune, cu rele, cu tot ce e omenesc si imi apartine.

Lectura placuta!

http://www.larevista.ro/nouria-nouri-invatat-ca-eu-sunt-cel-mai-important-om-din-viata-mea/

Anunțuri

Acțiuni

Information

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: