Buna!

12 10 2015

Am vazut ca ati venit in vizita in casa sufletului meu intr-un numar mare, iar eu n-am fost acasa. M-am gandit sa trec sa va salut! 🙂

Am fost ocupata sa traiesc si n-am mai scris de ceva vreme.

Daca as fi avut timp, m-as fi adresat femeii delicate, venita din trecut, despre care am auzit lucruri foarte frumoase, dar de care mi-e mila fiindca nu stie in ce s-a bagat. Doar imi imaginez cate sperante are, cate vise, cate planuri, si ma induioseaza stiind cat de zadarnice ii sunt.

I-as fi spus cateva cuvinte din suflet si femeii care incearca sa aranjeze viata mea, din umbra, fara sa realizeze ca sunt destul de trecuta prin viata si ca ma prind ce incearca sa faca. O las asa, fiindca jocurile de genul asta sunt preferatele mele si le castig de fiecare data.

Poate as fi scris cateva vorbe si despre emotiile pe care le-am trait pasind din nou la liceu, de data aceasta de mana cu fiul meu.

E posibil sa fi scris un articol intreg despre nedreptatile pe care le traiesc niste femei pe care le cunosc doar pentru motivul ca sunt… femei. Si ca legile patriarhale sunt la putere, si ca atat de multi barbati profita de asta. Ei le saluta din mers cu nepasare, nesimitire si neimplicare, dar cu… pretentii.

M-as fi intins la vorba si despre Dali, ale carui lucrari am avut bucuria sa le admir la expozitia „Welcome into My Brain” de la Castelul Cantacuzino din Busteni, as fi povestit la nesfarsit despre spectacolul „Peretele” de la Teatrul Metropolis, pe care l-am vazut deja de trei ori. Mi-a pus in fata omul, mai precis: femeia cinstita, curva si minunatul barbat, in toata splendoarea lor arhetipala. As scrie despre asta fara oprire, dar si despre altele. Despre un proiect pe care il iubesc din tot sufletul si la care lucrez, despre serialul de la Pro TV in care voi aparea zilele acestea, despre iubire, asteptare, incredere, speranta.

Dar n-am mai scris nimic fiindca am vrut doar sa traiesc. Am fost ocupata cu asta si sper sa merite efortul.

Pe aici am trecut doar sa va salut. Am vazut ca sunteti curiosi sa ma (re)cunoasteti, iar eu va intind o mana si ma prezint: „Sunt Nouria. Si sunt bine asa cum sunt. Multumesc pentru interes!”

Anunțuri

Acțiuni

Information

One response

12 10 2015
Irina

Multumim de fiecare data cand ne primesti in „casa sufletului tau” si te „citim”! Esti o fiinta speciala,un om minunat si scrii superb ! Sa-ti fie bine !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: