Fara cuvinte despre tine

14 06 2014

Cuvintele n-au putere sa vorbeasca despre tine.De cate ori vreau sa-ti spun ceva, ma opresc si oftez. Suierul respiratiei mele poarta in el plinul din sufletul meu. Povestile pe care le spun despre tine par minciuni inspirate din romane. Nu stiu daca ma crede cineva cand iti descriu inima si mintea. Pare ca traiesc o viata paralela in capul meu, creionand un personaj fictiv si pare ca doar infrumusetez realitatea. Nici pe departe. Dar pe cine vreau eu sa conving? Parerea cui ar conta vreodata pe lumea asta?
Despre tine vreau sa stiu doar eu. Echilibru imi esti doar mie. Doar in preajma ta viata este linistita si calma. Sigur am facut eu ceva sa merit asta, altfel nu-mi explic de ce tocmai mie mi-a fost dat sa traiesc minunea.
Cand suntem mici visam sa vina printul pe cal alb. Pe masura ce crestem, realizam ca printul ala e doar in inchipuirea noastra si viata da cu visele noastre de pamant. Obosite, dezamagite, planse si fara speranta ajungem sa ne resemnam si ne multumim cu orice zmeu hidos care-si aroga rolul printului. Credem ca asta e tot ce ni se cuvine, tot ce putem, tot ce meritam si ne multumim cu putin. Daca am putea sa ne eliberam putin… Daca am putea avea inocenta dintai… Daca am putea lasa deoparte prejudecatile… ce lucruri superbe ni s-ar putea intampla.
M-am prins de toate astea la timp. Aveam doua variante: sa cad in prapastia deznadejdii sau sa-mi dau voie sa visez din nou.
Acum, cand visele au devenit realitate stiu ca am ales varianta corecta. Ar fi fost mare pacat sa ratez intalnirea cu destinul dintr-o prostie. De unde as mai fi putut sa-mi iau zambetul, mangaierea, alinarea, forta, fericirea?

Fara cuvinte despre tine

Fara cuvinte despre tine

Anunțuri

Acțiuni

Information

2 responses

14 06 2014
irina

Dovada concreta ca „niciodata nu este prea tarziu sau …si maine-i o (alta) zi „! Fericirea si linistea vin deopotriva cand nu ne asteptam,asa permanent exista si va exista un echilibru in sufletul si viata noastra . Ar fi perfect sa depinda de noi fericirea dar, pana la urma suntem noi cei care ne-o cream ajutati de altii sau de imprejurari noi .Unicul lucru ce ne ramane este sa conservam si sa protejam cu mare atentie sentimentele noastre sa fim vigilenti ,pregatiti mereu sa facem fata si opusului ! Cand exista dragoste adevarata nimic nu-i greu ,respectul vine de la sine ,la fel intelegerea ,admiratia,extazul ,”zborul inalt”,nu-ti ramane decat sa traiesti si sa „savurezi” viata si clipele, mereu cu surasul pe buze si inima plina !Fii fericita, Nouria, ca tu meriti asta !

14 06 2014
Boboescu Ovidiu

Admirabil suavul sufletului tău…:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: