Esti prea bun pentru mine

30 03 2014

Aveam sentimentul ca vorbele astea se spun la sfarsit de relatie si ca ascund in ele toata lasitatea si ipocrizia unui om (cam ca cele cu „cel mai mare defect al meu e sinceritatea”). Dupa ele urma dezastrul. Asa minunat cum esti tu si oribila cum sunt eu nu putem fi impreuna, deci hai sa ne despartim. Tu meriti ceva mai bun, evident. O scuza patetica si marsava care are darul de a-l lasa pe celalalt cu intrebari pe viata.
Pana acum, insa, nu m-am gandit ca aceste vorbe se pot spune si fara urmari dramatice si dureroase. Le-am privit doar ca pe o iesire jalnica dintr-o relatie.
Totusi, nascute din dragoste si spuse din adancul simtirii, aceste cuvinte pot fi si semnul unei pretuiri reale, al unei revelatii, al unei dorinte de a ajunge si tu „prea”, cand esti doar „buna”.
De fapt, comparatia inclusa in sintagma asta vorbeste despre doi oameni diferiti si ar putea fi mai mult decat o recunoastere a calitatilor si meritelor celuilalt in comparatie cu ale mele. Ar putea fi dorinta mea de a ma ridica la nivelul iubirii tale. Ar putea insemna ca te admir pentru caracterul tau. Ar putea fi recunostinta mea pentru felul in care cresc langa tine. Vorbele acestea iti pot spune ca pana acum n-am mai intalnit o asemenea fiinta si ca nici eu n-am mai fost vreodata asa cum sunt de cand te-am intalnit. Faptul ca m-ai imblanzit si ca ai reusit sa aduci la lumina doar frumosul din sufletul meu si ca eu iti spun ca esti prea bun inseamna ca pana acum nimeni n-a mai facut asta pentru mine. De asta esti prea bun. Pentru ca reusesti sa faci ceea ce nici macar eu n-am reusit sa infaptuiesc pentru viata mea. Sa nu imi dai motive de durere, de disperare, de neincredere, sa ma mangai atunci cand gresesc, toate astea te fac prea bun pentru mine. Pentru ca ajunsesem sa cred ca nu merit un asemenea comportament.
Si cand vad cata rabdare poti avea si cata intelepciune si cum transformi lacrimile de copil rasfatat in lacrimi de femeie fericita, ajung sa cred nu ca esti prea bun, ci ca nu esti adevarat.
Mi-ai rasturnat toate prejudecatile si mi-ai inlaturat una cate una toate indoieile despre mine. Mi-ai aratat cat de frumoasa pot fi, cat de calda, cat de calma, cat de femeie. Cat de buna. Si imi doresc sa fiu ca tine. Prea buna. Pentru tine.

Anunțuri

Acțiuni

Information

2 responses

19 04 2014
wlfp

Fantastic. Iubirea infloreste oamenii miraculos de frumos. Iti doresc sa ai parte de cat mai multa iubire.

24 04 2014
Irina

Cat de frumos se poate trai alaturi de o persoana cu suflet frumos ! Nu aveai de unde sa stii sau nici macar nu mai sperai, dar viata te premiaza pentru rabdare. Ai asteptat destul !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: