Promisiuni pentru Anul Nou

21 12 2013

Draga An Nou,
Iti promit ca atunci cand vei veni voi avea inima deschisa. Si mintea la fel. O sa ma gasesti zambind, inflorind si stralucind. Te voi primi ca si cand vei fi ultimul din viata mea. Ma voi bucura de tine si iti voi trai fiecare secunda cu puterea pe care mi-o da speranta ca vei fi foarte bun si bland cu mine. Nu-ti face griji ca voi privi in urma la cei care au trecut. Nu te voi compara cu ei pentru ca privirea si gandul meu au invatat sa se indrepte doar spre rasarit. Apusul e pentru cei care si l-au dorit. Asa ca tu, pentru mine, o sa insemni VIATA. Trairi sublime, curate, sperate. O sa calatorim impreuna sute de zile si o sa avem grija ca niciuna sa nu semene cu cealalta. De fapt, avem multe de realizat impreuna. Sper sa nu te copleseasca toate cele pe care vreau sa le fac atunci cand vei ajunge la mine. 🙂 Am de recuperat multe vise si de implinit multe dorinte, dar stiu ca o voi face cu ajutorul tau. Trebuie doar sa vii la intalnire. Asa cum esti tu: tanar, optimist, nealterat si nemurdarit de nimeni si de nimic. Trebuie sa recunosc si faptul ca voi fura putin din prospetimea ta fiindca am de oblojit niste rani lasate de cel care a trecut. Sper sa nu te superi. Stiu ca tu ai rabdare, esti puternic si poti sa fii anul vietii mele. Si tocmai de aceea iti promit ca din momentul in care vei ajunge, de la ora 0:00, sa fiu doar zambitoare, exuberanta, senina, calda si calma. Am exersat aceste stari cu putin inainte sa ajungi si am ajuns la concluzia ca pot sa fiu asa. Ca totul a depins doar de gandul ca la un moment dat, intr-o zi, te voi intalni.
Si ti-as mai promite cateva lucruri, dar pe acelea ti le voi spune doar tie, drag An Nou, cand vei ajunge. Acum ma pregatesc pentru intalnirea noastra cu emotia si sfiala unei copile care are voie, in sfarsit, sa-si implineasca visele pe care n-a avut curajul sa le viseze pana acum.
Si cand vei veni in viata mea, respiratia mi se va opri pentru o clipa pentru ca te-am asteptat de prea multa vreme… Dar asta nu mai conteaza acum. Important e ca vei veni si vei fi al meu. Anul meu. Am zis! 🙂

Anunțuri

Acțiuni

Information

2 responses

21 12 2013
Irina

Meriti tot ce-i mai bun pe lumea asta si Anul Nou te va ajuta sa-ti fie bine,sa fii fericita si iubita,sa lasi in urma „uratul” din viata ta !Cu zambetul pe buze si incredere iti doresc sa pasesti pragul lui 2014 ! La multi ani foarte fericiti !

28 01 2014
wlfp

Un An Nou fericit :).
Si eu l-am asteptat pe al meu si vreau sa fiu pregatita pentru el 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: