Cursuri de design, grafica si pictura digitala

5 07 2013

Daca pe vremea mea, maica, lumea desena doar cu creionul pe hartie, acum lumea deseneaza cu mouse-ul pe monitor. Daca esti incuiat, sceptic sau doar nostalgic acelor vremuri, crede-ma pe cuvant ca si cu aceste instrumente moderne poti sa desavarsesti opere de arta. Nici eu nu eram atat de sigura la inceput, dar mi-a deschis ochii un prieten. Ionut Banuta se numeste. N-a fost nevoie sa-mi explice, sa-mi tina teorii despre arta acestui secol tehnicizat, ca oricum m-as fi plictisit repede. Mi-a trimis doar cateva lucrari digitale realizate de el. Nu sunt egoista. Va arat si voua cateva: http://ionutbanuta.wordpress.com/category/portfolio/
Eeee, in acel moment am inteles ca e vremea sa dau de pamant cu toate prejudecatile mele si sa intru in rand cu vremurile carora le sunt contemporana.
Il mai vazusem pe Ionut desenand, dar doar cu creionul pe hartie. Vazusem coperte spectaculoase realizate de el pentru carti de toate felurile (de la cele pentru copii pana la cele SF), dar despre arta digitala pe care o stapaneste atat de bine nu stiam nimic. Pe masura ce l-am descoperit si in aceasta postura, mi-a fost clar ca trebuie sa impartasim lumii intregi ce minuni se pot face cu talent, pasiune si rabdare.
Iata motivul pentru care am inceput in aceasta luna Cursurile de design, grafica si pictura digitala sustinute de Ionut Banuta la Academia de Arte Frumoase Daniel Iordachioae. Ele sunt deschise adolescentilor si oamenilor mari dornici sa tina pasul cu lumea, sa-si desavarseasca talentul si sa faca minuni digitale. Specializarile sunt: 1.Desktop publishing, Print&PrePress
2.Graphic Design & Digital Imaging
3.Grafica si pictura digitala
Poate par denumiri de pe alta planeta pentru cei nefamiliarizati cu era digitala, dar sunt convinsa ca cei care isi doresc sa descopere, sa invete, sa afle si sa se specializeze in arta secolului XXI vor dezlega misterele pe rand si vor gasi tot sprijinul si daruirea participand la cursurile noastre.
Trebuie doar sa ne cautati si sa ne spuneti ce va doriti sa invatati de la cel mai bun profesor, Ionut Banuta – grafician, ilustrator, fotograf, ziarist cu o experienta de peste 20 de ani in crearea de reviste si carti, avand la activ numeroase expozitii personale si de grup la care a cucerit mai multe premii nationale si europene.
Va asteptam cu drag!
Cursuri de design, grafica si pictura digitala

http://www.facebook.com/AcademiadeArteFrumoaseDanielIordachioaie

Anunțuri

Acțiuni

Information

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: