Am primit scrisoarea

21 06 2013

A sunat cineva la telefonul Academiei de Arte Frumoase si a cerut adresa de acolo. Initial, am crezut ca vrea sa stie unde se tin cursurile de canto si chitara ca sa se inscrie sau ca sa-si inscrie copilul. Doamna de la telefon insa ne-a spus ca vrea sa ne trimita o scrisoare. Mi s-a parut ciudat. Acum, cand toata lumea comunica cu toata lumea pe internet, cand poti lua legatura pe Facebook cu rude uitate, colegi de gradinita ori cu iubitul din liceu, cand auzi ca cineva vrea sa-ti trimita o scrisoare pare cel putin straniu.
Au trecut cateva zile de atunci si scrisoarea, intr-adevar, a ajuns astazi. Destinatarul sunt eu. Un scris frumos, de mana, imi dezvaluie si expeditorul. O doamna. Are un nume deloc comun. Incerc sa-mi scotocesc prin memorie, dar imi dau seama ca n-o cunosc. Sau am uitat-o. Deschid plicul si ma uimeste aspectul scrisorii. O caligrafie impecabila, fara nicio greseala gramaticala, cu un chenar frumos trasat in jurul textului si cu o poza a unei papusi, lipita intr-un colt. Am zambit.
Nu voi dezvalui vorbele frumoase si pline de intelepciune pe care le-am citit, dar vreau sa-i multumesc doamnei misterioase ca s-a gandit sa-mi scrie aceste randuri, ca dar de ziua mea (ce va veni curand si despre care dumneaei stia) si s-o asigur ca a reusit sa obtina efectul scontat: m-a uimit, m-a induiosat si m-a pus pe ganduri. Asa cum si alte persoane pe care nu le-am cunoscut personal m-au surprins cu marinimia lor, cu darurile nemeritate pe care mi le-au oferit, cu prietenia pe care mi-au aratat-o in mediul virtual, asa si aceasta fiinta venita parca din alte vremuri (acelea in care exista emotia punerii gandurilor intr-un plic), a reusit sa ma faca sa ma gandesc la cat de neatenta sunt uneori. Trec pe langa oameni in goana, spun vorbe sarace, fac gesturi pripite, ma zbat sa rezolv situatii si probleme si nu ma gandesc ca… poate…cineva, undeva, se gandeste la mine si asteapta un semn.
De data asta am vrut sa-l dau. Semnul.
Da, doamna, am primit scrisoarea dumneavoastra, va multumesc pentru cele ce mi-ati scris si va doresc, la randul meu, sa fiti sanatoasa, fericita si iubita!
Scrisoare

Anunțuri

Acțiuni

Information

2 responses

21 06 2013
Irina

In aceasta „lume nebuna”in care uiti nu numai de altii ,dar de multe ori chiar de tine, un gest ca al Doamnei te face sa revii cu picioarele pe pamant si realizezi ca exista suflete frumoase ce vibreaza atunci cand au sansa sa cunoasca si aprecieze persoane de mare calitate cum esti tu ! Frumoasa surpriza de la o fiinta sensibila ,de calitate !

26 06 2013
mihaimarin

24.06…..FELIZZZZZZZZZZZZZ Y MARAVILLOSO CUMPLEAÑOS !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: