Cursuri de canto si chitara cu Daniel Iordachioae

3 04 2013

Lucram cu copiii de multi ani. Am intalnit in periplul nostru prin scoli si gradinite o multime de copii cu reale calitati artistice. Pe unii i-am revazut la emisiuni de televiziune, i-am ascultat cantand la radioul la care lucrez, i-am aplaudat la festivaluri dedicate celor mici si mijlocii. 🙂
Stim insa ca mai sunt multi altii care se afla la inceput de drum, iar parintii lor nu stiu de unde sa porneasca spre performanta. Cunosc oameni mari care si-au dorit sa fie pe scena, dar n-au reusit. Ei incearca sa-si implineasca visul prin propriii copii. Nu-i nimic gresit in acest ideal daca pruncii lor au reale calitati. Subliniez: daca au inclinatie spre o cariera artistica.
Pentru acestia, pentru cei care iubesc muzica, au calitati si doresc sa patrunda in fascinanta lume a spectacolului, am pornit in demersul nostru.
Despre ce e vorba? Va spun acum: despre cursuri de canto si chitara pentru copii si adolescenti. Daniel face aceste cursuri individual, adica lucreaza cu fiecare copil in parte, nu la gramada. In felul acesta, lectiile sunt personalizate pentru fiecare cursant. De asemenea, in functie de nivelul la care evolueaza fiecare, vor avea parte de participari la emisiuni de televiziune si radio, vor merge la festivaluri de gen nationale si internationale, vor avea propriile melodii si vor pasi cu dreptul in lumea muzicala.
Drumul nu e simplu deloc. Nu promite nimeni rezultate imediate. E vorba de munca, de studiu, de implicare. Doar cei care isi doresc neaparat sa faca treaba vor reusi. Ca peste tot. Ca-n viata.
Acestea fiind spuse, nu-mi ramane decat sa le urez succes tuturor celor inscrisi pana acum, dar si celor care vor veni. Si apropo… in luna aprilie, cei care se inscriu la curs au parte si de o promotie de nerefuzat: pentru fiecare cursant adus de tine, beneficiezi de 10% REDUCERE din pretul initial, timp de un an. Adica, daca aduci mai multi prieteni, poti ajunge sa faci cursurile GRATIS.
Daca vreti cifre, adresa, program, informatii de orice fel, dati click pe imaginea de mai jos si le puteti afla contactandu-ne la telefon sau pe e-mail.
Va doresc sa va impliniti visul!

Anunțuri

Acțiuni

Information

One response

3 04 2013
Irina

Mare oportunitate pentru copiii talentati, dar care nu au posibilitatea de a fi sprijiniti sau recomandati de „cunostinte” asa cum mare parte reusesc sa se strecoare, sarind etapele de pregatire ce dau un viitor sigur si solid viitoarei cariere! Pregatire, seriozitate, talent este reteta reusitei sigure intr-o lume nebuna unde talentele adevarate nu stiu daca se pot numara pe degete! Bravo pentru initiativa luata care incetul cu incetul poate redresa situatia deplorabila in care se afla CANTECUL ROMANESC! Felicitari!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: