Oamenii veninosi

11 10 2011

Sunt aceia care lasa in urma lor ura si instrainare. Cei care tes intrigi si provoaca. Cei care murdaresc inocenta cu vorbele lor. Cei care neputand infaptui lucruri marete in viata lor se razbuna pe ceilalti.
Dupa ce trec ei se simte miros de iarba arsa. Raman pasari cu aripi frante. Florile isi pierd culoarea, iar iubirile intra in convalescenta.
Oamenii veninosi te vor cazut. Se hranesc cu nefericirea ta si se balacesc in noroiul pe care il provoaca. Le place sa scoata la lumina raul, uratul. Din asta traiesc.
Ei n-au o viata a lor. O traiesc pe a altora desi tiparele le sunt prea mari pentru caracterul lor mic.
Nu se simt bine daca nu-si impun regulile lor. Taie si spanzura crezand ca asa vor deveni cumva speciali. Importanti.
Singura modalitate de a te apara de nimicniciile pe care le fac este sa le pui o oglinda in fata. Sa se vada exact asa cum sunt, nu cum se imagineaza. Se vor impotrivi, vor incerca sa sparga oglinda, s-o demonteze vorba cu vorba, dar intr-un final, in sinea lor, vor recunoaste ca au pierdut jocul. Jocul cu sentimentele, cu manipularea, cu intrigile si smecheriile merge doar la prosti.
Cei inteligenti ii indeparteaza pe oamenii veninosi din calea lor. Iar ei vor ramane sa se inece in otrava proprie.

Anunțuri

Acțiuni

Information

4 responses

11 10 2011
RUXANDRA - Ploiesti

Pari foarte inversunata…Ce te-a facut sa postezi astfel de ganduri?
O TOAMNA FRUMOASA !
http://ro.netlog.com/go/explore/videos/videoid=ro-2938024

12 10 2011
irina

Este bine pe cat posibil sa ne protejam (pe noi si familia) de persoane ce pot schimba destine ! Acestia folosesc slabiciunile pentru a-si infiltra veninul ,asteptand dupa „colt” consecintele !! Este foarte trist cand constati ca tu, ca o persoana curata din punct de vedere moral si afectiv, esti pusa in fata unor situatii ce pot deveni devastatoare in cazul in care bunul simt nu te lasa sa reactionezi .! Cel mai bine este sa te feresti de acest rau, sa „cerni ” cu discernamant persoanele cu care vii in contact si sa pastrezi cu sfintenie acele persoane care tin cu adevarat la tine si la familia ta .”Oglinda” foloseste persoanelor cu caracter ce pot recunoaste atunci cand gresesc fara” premeditare” !! Eu ,din propria experienta,selectez cu mare grija persoanele ce-mi intra in viata privata ,sunt ramasi foarte putini, dar acestia sunt speciali si tin cu adevarat la mine si la familia mea !

13 10 2011
nouria

Intalnirea cu un astfel de om, Ruxandra.
O toamna frumoasa si tie!

Si eu incerc, Irina, sa ma tin departe de astfel de oameni, da’ ce sa faci daca drumurile ni se intersecteaza? O sa incerc sa schimb directia de mers. 🙂

24 10 2011
Andra

plus: nu renunţă uşor la ceea ce CRED că-i al lor, se bat cu pumnii în piept doar pentru a fi „auziţi”, ameninţă înverşunat, fără motiv şi fac din propria frustrare element principal de conflict, fară să recunoască vreo secundă unde e vina.
Dar ştii bine Nouria de unde porneşte totul, la ei, din NEPUTINŢĂ… Neputinţa de a recunoaşte ca oamenii mai pot eşua, dar trebuie sa crească apoi mai frumos şi mai drept. Cred că uneori îi putem compătimi…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: