Intuitia

18 09 2010

Daca ma pot lauda cu o calitate aceea e intuitia. La alte capitole poate nu stau prea bine, dar cand e vorba de intuitie am intotdeauna incredere in mine.

De cate ori m-am inselat sau am gresit, nu mi-am ascultat intuitia. Am alungat primul gand, primul sentiment si m-am acuzat singura de paranoia. Ulterior, cand s-a dovedit ca ar fi fost mai bine sa-mi iau in serios calitatea de a intui lucruri, actiuni, intamplari, caractere, m-am acuzat de prostie.

Cred ca cel mai mult am suferit in acele cazuri. Daca as fi fost luata pe nepregatite, daca nu mi-ar fi trecut prin gand nicio clipa dezastrele urmatoare, n-as fi avut de ce regreta. Dar sa stiu sigur, sa simt ce urmeaza si sa nu fac nimic, mi se pare cea mai mare greseala de care as putea fi capabila.

Sunt in perioada in care intuitia iar imi da semne. Am stiut ca vor urma niste intamplari si am fost atenta la ele, in speranta ca voi fi pregatita. Si sunt pregatita. Si nu voi permite nimic nimanui. Voi demonta planurile pe care le intuiesc, voi darama sperantele celor care asteapta la colt.

Deja lucrurile se indreapta in directia pe care am intuit-o. Si ceilalti sunt abili, elaboreaza strategii (cam puerile), dar le lipseste experienta de viata si de aceea pot fi usor depistati. Oricat de hotarati ar fi, oricata determinare ar avea, daca in mod intentionat imi calca teritoriul s-ar putea sa aiba o mare surpriza.

N-o sa fiu prea concreta, n-o sa spun nume si fapte (deocamdata), dar daca intuitia nu m-a inselat nici de data asta, ma voi folosi de ea ca sa nu regret mai tarziu.

E mai usor de prevenit decat de vindecat.

Anunțuri

Acțiuni

Information

2 responses

21 09 2010
violet

deja m-ai facut curioasa… Iti doresc succes si sa te ajute intuitia si pe mai departe. E o calitate care trebuie dezvoltata.
In ce ma priveste, atunci cand nu stiu ce sa aleg, aleg intotdeauna cu Inima. Si niciodata nu am dat gres!

21 09 2010
nouria

Violet, nu e nimic special, dar necesita atentie. Si voi avea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: